Читај ми

УЧЕНИЦИ ШКОЛЕ „ЈОВАН ДУЧИЋ“ ДОБИЛИ ЛОПТЕ

Заменик градоначелника Новог Сада Борко Илић и члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Свилар дружили су се данас са ученицима осмог и шестог разреда Основне школе „Јован Дучић“ у Петроварадину. Том приликом они су за потребе извођења наставе физичке културе, тој школи уручили преко 20  професионалних лопти за кошарку, одбојку и рукомет.

- Веома ми је драго што се налазимо у сали где сам као ученик проводио много времена. Спорт је најозбиљнији бренд наше земље, он је понос Србије и Новог Сада и овом приликом желим да се захвалим Градској управи за спорт и омладину, Одбојкашком клубу „Војводина“, Градском рукометном Савезу и Кошаркашком савезу Новог Сада који су омогућили да ученици ове школе тренирају са лоптама каквима се играју многа значајна спортска такмичења највишег ранга- изјавио је Борко Илић и додао- Град наставља да улаже у сремску страну Новог Сада. Ова школа је недавно реновирана, као и њен објекат у Малиновој улици, а Петроварадин ће ускоро добити и своју спортску халу што је верујем веома значајна вест за становнике овог дела града.

У име ученика заменику градоначелника се захвалио члан Школског одбора Дејан Гојковић.

-Веома ми је драго што су представници Града Новог Сада разумели наше потребе и што су нам у кратком временском периоду изашли у сусрет и донирали лопте. Та донација нам много значити како би смо на квалитетан начин радили са децом и подстицали их да се што више баве спортом- истакао је Дејан Гојковић.

Нови Сад, 18. новембар 2015. године