Čitaj mi

UČENICI ŠKOLE „JOVAN DUČIĆ“ DOBILI LOPTE

Zamenik gradonačelnika Novog Sada Borko Ilić i član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar družili su se danas sa učenicima osmog i šestog razreda Osnovne škole „Jovan Dučić“ u Petrovaradinu. Tom prilikom oni su za potrebe izvođenja nastave fizičke kulture, toj školi uručili preko 20  profesionalnih lopti za košarku, odbojku i rukomet.

- Veoma mi je drago što se nalazimo u sali gde sam kao učenik provodio mnogo vremena. Sport je najozbiljniji brend naše zemlje, on je ponos Srbije i Novog Sada i ovom prilikom želim da se zahvalim Gradskoj upravi za sport i omladinu, Odbojkaškom klubu „Vojvodina“, Gradskom rukometnom Savezu i Košarkaškom savezu Novog Sada koji su omogućili da učenici ove škole treniraju sa loptama kakvima se igraju mnoga značajna sportska takmičenja najvišeg ranga- izjavio je Borko Ilić i dodao- Grad nastavlja da ulaže u sremsku stranu Novog Sada. Ova škola je nedavno renovirana, kao i njen objekat u Malinovoj ulici, a Petrovaradin će uskoro dobiti i svoju sportsku halu što je verujem veoma značajna vest za stanovnike ovog dela grada.

U ime učenika zameniku gradonačelnika se zahvalio član Školskog odbora Dejan Gojković.

-Veoma mi je drago što su predstavnici Grada Novog Sada razumeli naše potrebe i što su nam u kratkom vremenskom periodu izašli u susret i donirali lopte. Ta donacija nam mnogo značiti kako bi smo na kvalitetan način radili sa decom i podsticali ih da se što više bave sportom- istakao je Dejan Gojković.

Novi Sad, 18. novembar 2015. godine