Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО НОВИ ОБЈЕКАТ ТРЖНОГ ЦЕНТРА "БИГ"

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић посетиo je нови објекат А који ће пословати у оквиру тржног центра „БИГ“ Нови Сад, највећег тржног центра у Новом Саду и на територији Војводине.

- Данашњом посетом дајемо својеврсну подршку компанији Биг Си, која се показала као озбиљан инвеститор, који се у нашем граду задржава и који реализује инвестицију у уговореном року. Добио сам уверење да ће нови објекат бити отворен већ у октобру и да ће радити пуним капацитетом, будући да постоји велико интересовање клијената да изнајме простор у овом тржном центру. За нас је веома важан долазак инвеститора, улагање у Нови Сад и отварање нових радних места – изјавио је градоначелник Милош Вучевић и изразио наду да ће овај пример следити и други инвеститори.

Према речима генералног директора компаније "Биг Си Србија" Роберта Јахава у тржном центру "БИГ" запослено је преко 300 радника, а отварањем новог објекта, овде ће радити више од 500 људи.

- Отварањем нових објеката у склопу тржног центра, ми запошљавамо људе и доводимо велике интернационалне брендове у Нови Сад. Такође, константно организујемо различите активности и чинимо све да овај центар добро послује, али и да буде у функцији грађана - додао је Роберт Јахав.

Нови Сад, 4. јун 2013. године