Čitaj mi

GRADONAČELNIK OBIŠAO NOVI OBJEKAT TRŽNOG CENTRA "BIG"

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je novi objekat A koji će poslovati u okviru tržnog centra „BIG“ Novi Sad, najvećeg tržnog centra u Novom Sadu i na teritoriji Vojvodine.

- Današnjom posetom dajemo svojevrsnu podršku kompaniji Big Si, koja se pokazala kao ozbiljan investitor, koji se u našem gradu zadržava i koji realizuje investiciju u ugovorenom roku. Dobio sam uverenje da će novi objekat biti otvoren već u oktobru i da će raditi punim kapacitetom, budući da postoji veliko interesovanje klijenata da iznajme prostor u ovom tržnom centru. Za nas je veoma važan dolazak investitora, ulaganje u Novi Sad i otvaranje novih radnih mesta – izjavio je gradonačelnik Miloš Vučević i izrazio nadu da će ovaj primer slediti i drugi investitori.

Prema rečima generalnog direktora kompanije "Big Si Srbija" Roberta Jahava u tržnom centru "BIG" zaposleno je preko 300 radnika, a otvaranjem novog objekta, ovde će raditi više od 500 ljudi.

- Otvaranjem novih objekata u sklopu tržnog centra, mi zapošljavamo ljude i dovodimo velike internacionalne brendove u Novi Sad. Takođe, konstantno organizujemo različite aktivnosti i činimo sve da ovaj centar dobro posluje, ali i da bude u funkciji građana - dodao je Robert Jahav.

Novi Sad, 4. jun 2013. godine