Читај ми

ГРАД НОВИ САД УВЕК У СЛУЖБИ ГРАЂАНА

Поводом саопштавања појединих медија и оглашавања опозиционих политичких партија у истим, да се новцем Новосађана плаћају услуге рекламирања страначких активности СНС у циљу обезбеђивања још једног мандата, Град Нови Сад одговорно тврди да су у питању злонамерни коментари оних који нису на власти и који желе да се домогну јефтиних политичких поена преко имена, тренутно, најпопуларније страначке организације у земљи, али и једне од најуспешнијих локалних самоуправа у Србији.

Јавна набавка која се спомиње, а у питању је набавка за услугу информисања јавности путем информативних паноа, врши се у циљу обавештавања, односно информисања шире јавности о важним друштвеним активностима и акцијама Града Новог Сада које су од значаја за Град и грађане.

Дакле, није у питању услуга рекламирања, већ искључиво информисања о релевантним активностима које могу да утичу на бољу обавештеност грађана. Садржај информативних паноа одређује наручилац, а то је Град који је, водећи рачуна о томе да грађани буду правовремено информисани о важним темама и дешавањима у граду, изабрао управо овај вид информисања због ниског утрошка средстава, а истовремено досезања до широког аудиторијума - јер су панои позиционирани на високофреквентним локацијама.

Поред културних дешавања и хуманитарних акција, Град овај вид обавештавања користи и у циљу привлачења инвеститора, јер се на видним местима предочавају слободне локације којима град располаже и које су погодне за инвеститоре.

Град Нови Сад ће увек радити у служби грађана и за њихову добробит, јер је одговорно и савесно располагање буџетом Града императив ове градске владе, а успеси градоначелника су евидентни у свим сферама функционисања живота у граду, тако да му оглашавање о постигнутим резултатима на билборду, за те сврхе и не треба.

Нови Сад, 25. август 2015. године