Читај ми

ГРАД НОВИ САД У УЖЕМ ИЗБОРУ ЗА „EEPA“ НАГРАДУ

Пројекат Града Новог Сада „Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона“ је у ужем избору за награду на Такмичењу Европске Комисије за најбољу идеју у области промоције предузетништва (EEPA). Награде се додељују у пет категорија за изузетне примере подршке и промоцију предузетништва у Европи, а проглашење победника за 2016. годину се одржава 24. новембра у Братислави.

„Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона“, чији је фокус улагање у предузетничке вештине, развој појединаца и институција у области пчеларства, и увођење на тржиште Фрушкогорског липовог меда, локалног производа изузетног квалитета са ознаком географског порекла, такмичиће се у категорији „Подршка развоју зелених тржишта и ефикасности ресурса“.

Поред земаља чланица Европске уније, у такмичењу учествују и Исланд, Србија, Норвешка и Турска, а „Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона“ један је од 18 пројеката које је Европска комисија одабрала у конкуренцији од 57 националних победника:
http://blogs.ec.europa.eu/promotingenterprise/eepa-2016-shortlist-announ...

Промотивни филм и више информација о пројекту доступни су на линку http://bit.ly/lipovmed, а путем следећих линкова на друштвеним мрежама можете пружити подршку пројекту и пратити даљи ток EEPA такмичења:
https://www.facebook.com/European.Enterprise.Promotion.Awards/
https://twitter.com/EEPA_EU
https://www.facebook.com/Ministarstvo.privrede.RS/?fref=nf https://www.facebook.com/GodinaPreduzetnistva
#lipovmed

Нови Сад, 3. октобар 2016. године