Читај ми

ГРАЂАНИ МОГУ ДА ПРИЈАВЉУЈУ ОШТЕЋЕЊА НА САОБРАЋАЈНИЦАМА

Због дотрајалости асфалта на новосадским улицама, као и након зимског периода, свакодневно се појављују „рупе“ које стварају проблеме како возачима, тако и осталим учесницима у саобраћају. Екипе ЈКП „Пут“ редовно раде на санацији тих оштећења, али поред свих других послова који су у надлежности предузећа, дешава се да постојећа оштећења нису уочена на време и да се нагло проширују.

У циљу убрзавања процеса од појаве до санације оштећења на саобраћајницама Новог Сада, ЈКП „Пут“ је изашло у сусрет грађанима тако што је омогућило нову, напредну опцију на сајту предузећа.

Наиме, на www.jkpput.rs је претходних дана постављен образац за пријаву оштећења која су у надлежности ЈКП „Пут“ и зато апелујемо на суграђане да попуне понуђени образац на насловној страни тог сајта, уколико сматрају да на неко оштећење пута посебно треба да се укаже пажња.

Тиме Новосађани директно и непосредно могу да укажу на проблеме у њиховој улици или у делу града у којем станују и да очекују резултате у виду санације оштећења пута на која су указали.

Нови Сад, 20. април 2015. године