Čitaj mi

GRAĐANI MOGU DA PRIJAVLjUJU OŠTEĆENјA NA SAOBRAĆAJNICAMA

Zbog dotrajalosti asfalta na novosadskim ulicama, kao i nakon zimskog perioda, svakodnevno se pojavlјuju „rupe“ koje stvaraju probleme kako vozačima, tako i ostalim učesnicima u saobraćaju. Ekipe JKP „Put“ redovno rade na sanaciji tih oštećenja, ali pored svih drugih poslova koji su u nadležnosti preduzeća, dešava se da postojeća oštećenja nisu uočena na vreme i da se naglo proširuju.

U cilјu ubrzavanja procesa od pojave do sanacije oštećenja na saobraćajnicama Novog Sada, JKP „Put“ je izašlo u susret građanima tako što je omogućilo novu, naprednu opciju na sajtu preduzeća.

Naime, na www.jkpput.rs je prethodnih dana postavlјen obrazac za prijavu oštećenja koja su u nadležnosti JKP „Put“ i zato apelujemo na sugrađane da popune ponuđeni obrazac na naslovnoj strani tog sajta, ukoliko smatraju da na neko oštećenje puta posebno treba da se ukaže pažnja.

Time Novosađani direktno i neposredno mogu da ukažu na probleme u njihovoj ulici ili u delu grada u kojem stanuju i da očekuju rezultate u vidu sanacije oštećenja puta na koja su ukazali.

Novi Sad, 20. april 2015. godine