Читај ми

ЗАЗ ОБЕЋАЛА ПУБЛИЦИ ДОБАР ПРОВОД НА ПЕТРОВАРАДИНСКОЈ ТВРЂАВИ

У организацији Кантата Нови Сад у хотелу Парк одржана је конференција за новинаре поводом предстојећег концерта групе Заз на Петроварадинској тврђави. Конференцији је присуствовао и градоначелник Новог Сада Игор Павличић који је у име града домаћина пожелео француској певачици добродошлицу, а свим посетиоцима добар провод на концерту.

- Надам се да ћемо као и обично показати гостопримство какво се од нас и очекује. Уверен сам да ће тврђава сутра бити пуна и да ћемо се заједно лепо дружити. Драго ми је што смо у оквиру Међунаодне недеље хорског певања успели да организујемо концерт групе Заз који ће за Нови Сад бити заиста посебна атракција- рекао је градоначелник Павличић.

Певчица групе Заз нагласила је да музика коју изводи одражава њено унтрашње стање и поручила да ће свет бити много лепши када свако заиста пронађе себе. Изузене гласовне могућности које поседује, по њеним речима, нису резултат свакодневне вежбе, већ дугогодишњег искуства у певању у различитим околностима. Како је објаснила, дешавало се да дуго пева на улици, испод моста и по киши и по сунцу. На крају конференције Заз је обећала добар провод на концерту и додала да ће и од публике зависти колико ће свирка трајати.

Нови Сад, 24. август 2011. године