Читај ми

ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА СПОРТСКОМ ТЕРЕНУ ЖАНДАРМЕРИЈСКОГ ЦЕНТРА ЗА ОБУКУ НА КЛИСИ

Радови на санацији спортског терена у кругу жандармеријског центра за обуку на Клиси, које је под надзором ЈП Завод за изградњу града спровело ЈКП Пут, су завршени, а изграђена је и нова трим стаза у дужини од 700 метара. Тим поводом, члан Градског већа за комуналне делатности доц. др Никола Ћировић заједно са пуковником Радиславом Сталевићем командантом трећег одреда Жандармерије у Новом Саду обишао је реконструисани терен.

- Санација овог малог спортског центра била је неопходна, како би се обезбедили услови за извођење физичких припрема у склопу редовног рада жандармерије. Драго нам је што смо као Град, на челу са градоначелником Милошем Вучевићем, могли да помогнемо и да наставимо добру сарадњу са Министарством унутрашњих послова РС и надам се да ће тако бити и у будућности, и то у још већем обиму. Наша је обавеза да пружамо подршку полицији која је задужена за безбедност и која штити грађане и имовину Града Новог Сада – нагласио је Ћировић.

Према речима пуковника Сталевића терен и трим стаза много ће значити полицијским службеницима за обуку и припрему за извршавање најсложенијих задатака. Радове на санацији фудбалског терена димензија 48х7 метара, финансирао је Град, а подразумевали су рушење постојећег асфалта и комплетно пресвлачење новим асфалтним слојем.

Нови Сад, 13. децембар 2013. године