Čitaj mi

ZAVRŠENI RADOVI NA SPORTSKOM TERENU ŽANDARMERIJSKOG CENTRA ZA OBUKU NA KLISI

Radovi na sanaciji sportskog terena u krugu žandarmerijskog centra za obuku na Klisi, koje je pod nadzorom JP Zavod za izgradnju grada sprovelo JKP Put, su završeni, a izgrađena je i nova trim staza u dužini od 700 metara. Tim povodom, član Gradskog veća za komunalne delatnosti doc. dr Nikola Ćirović zajedno sa pukovnikom Radislavom Stalevićem komandantom trećeg odreda Žandarmerije u Novom Sadu obišao je rekonstruisani teren.

- Sanacija ovog malog sportskog centra bila je neophodna, kako bi se obezbedili uslovi za izvođenje fizičkih priprema u sklopu redovnog rada žandarmerije. Drago nam je što smo kao Grad, na čelu sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem, mogli da pomognemo i da nastavimo dobru saradnju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova RS i nadam se da će tako biti i u budućnosti, i to u još većem obimu. Naša je obaveza da pružamo podršku policiji koja je zadužena za bezbednost i koja štiti građane i imovinu Grada Novog Sada – naglasio je Ćirović.

Prema rečima pukovnika Stalevića teren i trim staza mnogo će značiti policijskim službenicima za obuku i pripremu za izvršavanje najsloženijih zadataka. Radove na sanaciji fudbalskog terena dimenzija 48h7 metara, finansirao je Grad, a podrazumevali su rušenje postojećeg asfalta i kompletno presvlačenje novim asfaltnim slojem.

Novi Sad, 13. decembar 2013. godine