Читај ми

ЗАВРШЕН ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ

Помоћник градоначелника Новог Сада Иван Силер присуствовао је финалној утакмици 8. хуманитарног турнира у малом фудбалу „Куп Телепа 2022“ који је одржан од 3. до 5. јануара, у сали ОШ „Јожеф Атила“.

- Веома ми је драго што се ова манифестација већ осму годину за редом одржава на Телепу и што анимира становнике овог дела Новог Сада. На турниру учествују 32 екипе са територије Града Новог Сада које се такмиче системом елиминација. Tурнир нема наградни фонд, a средства која се током турнира прикупе дају се у хуманитарне сврхе. Ове године прикупља се новацх за петочлану породицу Главић, чији најмлађи члан иде у вртић, а два старија брата близанца похађају трећи разред ОШ “Јожеф Атила”. Њихови отац и мајка су у кратком временском периоду оболели од карцинома и тренутно су на терапији без сталних прихода. Жеља свих учесника  турнира и организатора је да им се помогне у неравноправној борби коју воде против страшног противника - рекао је Иван Силер.

Пре почетка финалне утакмице дечаци из школе фудбала „Soccer team“ члановима породице ће уручити кутију са прикупљеним новчаним средствима.

Нови Сад, 5. јануар 2022. године