Читај ми

ВУЧЕВИЋ СА ГРАДОНАЧЕЛНИЦИМА БЕОГРАДА И БАЊА ЛУКЕ

На иницијативу градоначелника Београда Зорана Радојичића одржан је трилатерални састанак са градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем и градоначелником Бања Луке Игором Радојичићем. Званичници су разговарали о примерима добре праксе и заједничком ангажману на даљем развоју градова.

- Отворени смо за сарадњу у потпуности, нема скривања карти. Спремни смо да поделимо и добра и лоша искуства. Са Зораном и Игором сам разговарао и о стварима које нам се догађају, а које нису увек позитивне, јер нам је циљ да будемо успешнији у корист грађана. Наш заједнички став је да, поред рада на великим инфраструктурним пројектима, поред оснаживања економије, хоћемо да покажемо бригу о грађанима, и да разумемо свакодневне проблеме са којима се суочавају. Грађани треба да непосредно осете бољитак из тих података и цифара о којима ми говоримо. Пажња мора бити усмерена на сваког грађанина – нагласио је градоначелник Милош Вучевић.

Он се захвалио градоначелнику Београда на позиву и најавио новe сусретe почетком идуће године у Новом Саду, па половином 2020. у Бања Луци.

Нови Сад, 27. новембар 2019. године