Čitaj mi

VUČEVIĆ SA GRADONAČELNICIMA BEOGRADA I BANJA LUKE

Na inicijativu gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića održan je trilateralni sastanak sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem i gradonačelnikom Banja Luke Igorom Radojičićem. Zvaničnici su razgovarali o primerima dobre prakse i zajedničkom angažmanu na dalјem razvoju gradova.

- Otvoreni smo za saradnju u potpunosti, nema skrivanja karti. Spremni smo da podelimo i dobra i loša iskustva. Sa Zoranom i Igorom sam razgovarao i o stvarima koje nam se događaju, a koje nisu uvek pozitivne, jer nam je cilј da budemo uspešniji u korist građana. Naš zajednički stav je da, pored rada na velikim infrastrukturnim projektima, pored osnaživanja ekonomije, hoćemo da pokažemo brigu o građanima, i da razumemo svakodnevne probleme sa kojima se suočavaju. Građani treba da neposredno osete bolјitak iz tih podataka i cifara o kojima mi govorimo. Pažnja mora biti usmerena na svakog građanina – naglasio je gradonačelnik Miloš Vučević.

On se zahvalio gradonačelniku Beograda na pozivu i najavio nove susrete početkom iduće godine u Novom Sadu, pa polovinom 2020. u Banja Luci.

Novi Sad, 27. novembar 2019. godine