Читај ми

ВУЧЕВИЋ ПОСЕТИО ЈКП „ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА“ ГДЕ ЈЕ ПОЧЕЛА ДИСТРИБУЦИЈА НАТРИЈУМ ХИПОХЛОРИТА

У циљу спровођења дезинфекционе заштите најважнијих институција у држави, ЈКП „Водовод и канализација“ Нови Сад повећало је производњу дезинфекционог средства натријум хипохлорит у раствору од 1% и започело његову дистрибуцију. Тим поводом градоначелник Милош Вучевић је постио ЈКП „Водовод и канализација“.

-Захваљујући вредним људима из ЈКП „Водовод и канализација“ кренула је испорука натријум хипохлорита из фабрике воде код Штранда, па ћемо уредно задовољити потребе за дезинфекцијом, не само на територији Града Новог Сада већ и на државном нивоу. Хвала запосленима у ЈКП „Водовод и канализација“, ми ћемо наставити да пратимо ситуацију и да водимо рачуна о здрављу грађана Новог Сада и Србије – нагласио је Милош Вучевић.

Предузеће поседује капацитете да током пандемије коронавируса, осим за потребе Новог Сада и његове околине, произведе довољне количине овог средства за дезинфекцију осталих јавних простора и установа у држави. У првом реду ће бити снабдевене болнице и друге здравствене установе, као и објекти од стратешког значаја.

Нови Сад, 20. март 2020. године