Читај ми

ВИЦЕШАМПИОНКА СВЕТА ЈЕЛЕНА ЕРИЋ У ГРАДСКОЈ КУЋИ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је у Градској кући Новосађанку Јелену Ерић репрезентативку Србије у рукомету, поводом великог успеха оствареног на Светском првенству за рукометашице. Пријему су присуствовали и заменик градоначелника Борко Илић, као и члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Свилар.

- Задовољство ми је што смо данас угостили нашу Новосађанку, репрезентативку Србије како бисмо јој и на овај начин исказали захвалност за све оно што су она и њене колегнице из репрезентације учиниле за наш народ, за целу нацију. Поносни смо на чињеницу што су сјајно браниле дрес репрезентације и што су представљале Србију у најбољем светлу. Град ће знати да цени своје највредније спортисте и да негује добар и квалитетан однос према њима – рекао је градоначелник Милош Вучевић. и пожелео Јелени и целој репрезентацији успех и у наредним спортским дешавањима.

Репрезентативка Србије Јелена Ерић захвалила се градоначелнику на пријему и истакла да је веома поносна на остварени успех Србије на Светском првенству, као и на цео свој тим који је заслужан за освојену сребрну медаљу. Она је додала да јој је драго што се рукомет у Србији враћа на место које заслужује, а да ће њихов највећи успех бити ако успеју да подстакну што више деце да се баве рукометом и генерално спортом. Јелена Ерић се захвалила и својим саиграчицама на предивном искуству и навијачима на феноменалној атмосфери  и подршци током првенства.

- Ово је круна моје каријере и после овога мислим да не постоји нешто друго што може да задовољи сан неког спортисте, јер је ово за мене испуњење свих снова – нагласила је Јелена Ерић.

Нови Сад, 24. децембар 2013. године