Čitaj mi

VICEŠAMPIONKA SVETA JELENA ERIĆ U GRADSKOJ KUĆI

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući Novosađanku Jelenu Erić reprezentativku Srbije u rukometu, povodom velikog uspeha ostvarenog na Svetskom prvenstvu za rukometašice. Prijemu su prisustvovali i zamenik gradonačelnika Borko Ilić, kao i član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar.

- Zadovoljstvo mi je što smo danas ugostili našu Novosađanku, reprezentativku Srbije kako bismo joj i na ovaj način iskazali zahvalnost za sve ono što su ona i njene kolegnice iz reprezentacije učinile za naš narod, za celu naciju. Ponosni smo na činjenicu što su sjajno branile dres reprezentacije i što su predstavljale Srbiju u najboljem svetlu. Grad će znati da ceni svoje najvrednije sportiste i da neguje dobar i kvalitetan odnos prema njima – rekao je gradonačelnik Miloš Vučević. i poželeo Jeleni i celoj reprezentaciji uspeh i u narednim sportskim dešavanjima.

Reprezentativka Srbije Jelena Erić zahvalila se gradonačelniku na prijemu i istakla da je veoma ponosna na ostvareni uspeh Srbije na Svetskom prvenstvu, kao i na ceo svoj tim koji je zaslužan za osvojenu srebrnu medalju. Ona je dodala da joj je drago što se rukomet u Srbiji vraća na mesto koje zaslužuje, a da će njihov najveći uspeh biti ako uspeju da podstaknu što više dece da se bave rukometom i generalno sportom. Jelena Erić se zahvalila i svojim saigračicama na predivnom iskustvu i navijačima na fenomenalnoj atmosferi i podršci tokom prvenstva.

- Ovo je kruna moje karijere i posle ovoga mislim da ne postoji nešto drugo što može da zadovolji san nekog sportiste, jer je ovo za mene ispunjenje svih snova – naglasila je Jelena Erić.

Novi Sad, 24. decembar 2013. godine