Читај ми

ВАНРЕДНИ ОБИЛАЗАК РАДОВА ЗИМСКИХ СЛУЖБИ

Приликом ванредног обиласка новосадских булевара, али и сремске стране града, градоначелник Новог Сада Игор Павличић оценио је да је проходност путева у граду на задовољавајућем нивоу.

- Снег који не престаје да пада, узрокује велике проблеме на свим путним правцима, како у целој земљи, тако и у Новом Саду. Предузели смо све мере да задржимо ситуацију, насталу услед обимних падавина, под контролом и резултати су већ видљиви на улицама града. Захваљујући савесном и синхронизованом раду зимских служби јавних комуналних предузећа, улице, као и прилази болницама су проходни. - истакао је градоначелник Игор Павличић.

Члан Градског већа за саобраћај и председник Штаба зимске службе Синиша Бубњевић апеловао је на возаче да вожњу прилагоде зимским условима, и позвао грађане да редовно чисте снег испред својих кућа, зграда и пословних објеката.

Обиласку града присуствовали су и директор ЈКП "Пут" Предраг Радмиловић, директор ЈКП "Паркинг сервис" Иван Ферко и директор ЈКП "Чистоћа" Далибор Новаковић, који су рекли да су све екипе и расположива механизација зимских служби на улицама Новог Сада и поручили да ће наставити да чине све како би ситуацију држали под контролом.

Нови Сад, 19. децембар 2009. године