Čitaj mi

VANREDNI OBILAZAK RADOVA ZIMSKIH SLUŽBI

Prilikom vanrednog obilaska novosadskih bulevara, ali i sremske strane grada, gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić ocenio je da je prohodnost puteva u gradu na zadovoljavajućem nivou.

- Sneg koji ne prestaje da pada, uzrokuje velike probleme na svim putnim pravcima, kako u celoj zemlji, tako i u Novom Sadu. Preduzeli smo sve mere da zadržimo situaciju, nastalu usled obimnih padavina, pod kontrolom i rezultati su već vidljivi na ulicama grada. Zahvaljujući savesnom i sinhronizovanom radu zimskih službi javnih komunalnih preduzeća, ulice, kao i prilazi bolnicama su prohodni. - istakao je gradonačelnik Igor Pavličić.

Član Gradskog veća za saobraćaj i predsednik Štaba zimske službe Siniša Bubnjević apelovao je na vozače da vožnju prilagode zimskim uslovima, i pozvao građane da redovno čiste sneg ispred svojih kuća, zgrada i poslovnih objekata.

Obilasku grada prisustvovali su i direktor JKP "Put" Predrag Radmilović, direktor JKP "Parking servis" Ivan Ferko i direktor JKP "Čistoća" Dalibor Novaković, koji su rekli da su sve ekipe i raspoloživa mehanizacija zimskih službi na ulicama Novog Sada i poručili da će nastaviti da čine sve kako bi situaciju držali pod kontrolom.

Novi Sad, 19. decembar 2009. godine