Читај ми

УСКОРО НОВИ ОБЈЕКАТ МЗ И ПИЈАЦА У СРЕМСКОЈ КАМЕНИЦИ

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић обишао је радове на изградњи објекта Месне заједнице Сремска Каменица. Приземље објекта, површине 320.93 м2, је предвиђено за просторије МЗ, а у сутерену ће бити смештени пословни простори. На истој адреси биће изграђен и пијачни плато површине 780 м2 , а на њему ће бити постављено између 50 и 60 тезги.

- Један од најважнијих проблема због којих су нам се обраћали Каменичани је недостатак адекватног простора за пијацу. Овде се налазио стари објекат Месне заједнице, решили смо имовинско правне односе и направили пројекат чија реализација је у току. Пијаца у центру насеља је привремно решење. Сматрамо да је ово адекватна локација и да ћемо решити важан комунални проблем, а у зависности од временских услова, очекујемо да читав посао буде завршен у априлу, мају ове године – нагласио је градоначелник Павличић.

За изградњу прилазних путева и платоа биће задужено ЈП Завод за изградњу града, а пијацу ће уредити ЈКП Тржница. Вредност инвестиције изградње објекта МЗ Сремска Каменица је око 20 милиона динара.

Нови Сад, 30. јануар 2012. године