Читај ми

УРУЧЕНА ВОЗИЛА ОКРУЖНОМ ЗАТВОРУ

Члан Градског већа за здравство проф. др Золтан Хорват и шеф Кабинета градоначелника Новог Сада Александар Петровић присуствовали су предаји три нова возила која су дата на коришћење Окружном затвору за чију набавку је средства обезбедио Град Нови Сад.

-Град Нови Сад је из буџета Града обезбедио средства у вредности од 3,5 милиона динара за набавку једног возила марке Dacia Duster и два возила Dacia Sandero. Возила су намењена Окружном затвору за обављање свакодневних потреба свих служби затвора - рекао је проф. др Золтан Хорват и подсетио да је Град помогао опремање хируршке ординације Окружног затвора чиме је значајно унапређена примарна здравствена заштита ове установе.

Шеф Кабинета градоначелника Новог Сада Александар Петровић је рекао да је за непуна два месеца ово треће уручење кључева возила за установе где се Град Нови Сад не појављује као оснивач.

-Након возила које смо предали на коришћење школи „Милан Петровић“ и Дому за децу и омладину ометену у развоју у Ветернику, данас овде у Окружном затвору уручујемо кључеве још три нова возила Окружном затвору, што само говори у прилог томе да актуелна градска власт води рачуна о свим грађанима Новог Сада- рекао је Александар Петровић.

Координатор управе за извршење кривичних санкција Велимир Видић се захвалио Граду и нагласио да возила која су добили на коришћење имају огроман значај за функционисање ове установе.

Нови Сад, 30. децембар 2015. године