Čitaj mi

URUČENA VOZILA OKRUŽNOM ZATVORU

Član Gradskog veća za zdravstvo prof. dr Zoltan Horvat i šef Kabineta gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović prisustvovali su predaji tri nova vozila koja su data na korišćenje Okružnom zatvoru za čiju nabavku je sredstva obezbedio Grad Novi Sad.

-Grad Novi Sad je iz budžeta Grada obezbedio sredstva u vrednosti od 3,5 miliona dinara za nabavku jednog vozila marke Dacia Duster i dva vozila Dacia Sandero. Vozila su namenjena Okružnom zatvoru za obavlјanje svakodnevnih potreba svih službi zatvora - rekao je prof. dr Zoltan Horvat i podsetio da je Grad pomogao opremanje hirurške ordinacije Okružnog zatvora čime je značajno unapređena primarna zdravstvena zaštita ove ustanove.

Šef Kabineta gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović je rekao da je za nepuna dva meseca ovo treće uručenje klјučeva vozila za ustanove gde se Grad Novi Sad ne pojavlјuje kao osnivač.

-Nakon vozila koje smo predali na korišćenje školi „Milan Petrović“ i Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, danas ovde u Okružnom zatvoru uručujemo klјučeve još tri nova vozila Okružnom zatvoru, što samo govori u prilog tome da aktuelna gradska vlast vodi računa o svim građanima Novog Sada- rekao je Aleksandar Petrović.

Koordinator uprave za izvršenje krivičnih sankcija Velimir Vidić se zahvalio Gradu i naglasio da vozila koja su dobili na korišćenje imaju ogroman značaj za funkcionisanje ove ustanove.

Novi Sad, 30. decembar 2015. godine