Читај ми

УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА НАЈБОЉИМ НОВОСАДСКИМ СПОРТИСТИМА

У оквиру свечане доделе признања најбољим спортистима Новог Сада коју је организовала Спортска Асоцијација Новог Сада градоначелник Игор Павличић уручиo je признање за спортисткињу године Града Новог Сада за 2011 годину репрезентативки Србије у веслању Иви Обрадовић. У мушкој категорији то признање припало је Михаилу Дудашу.

- Честитам свим спортистима и спортисткињама успехе које су остварили. Град Нови Сад је и током 2011. године, настојао да улаже у спортске објекте и инфраструктуру. Трудили смо да средимо сва игралишта и терене, да обезбедимо што више спортских садржаја и на Кеју који смо реконструисали, и у другим деловима града, како бисмо мотивисали младе да се баве спортом и рекреацијом, и да квалитетно проводе своје слободно време, а са таквом праксом ћемо и наставити – нагласио је градоначелник Павличић и пожелео спортистима да и у наредној години остваре одличне резултате.

Признање за најбољу женску екипу добио је ЏУДО КЛУБ „ПАРТИЗАН“, за најбољу мушку екипу проглашен је рукометни клуб „Војводина“. Најбољи клуб Града Новог Сада, у 2011. години је одбојкашки клуб „Војводина НС семе“, а Дејану Станојевићу уручено је признање за најбољег тренера. Милана Радојковић је најуспешнија јуниорка, а Немања Убовић изабран је за јуниора године. Златко Кеслер је најбољи спортиста са инвалидитетом Града Новог Сада.


Нови Сад, 20. децембар 2011. године