Čitaj mi

URUČENA PRIZNANJA NAJBOLJIM NOVOSADSKIM SPORTISTIMA

U okviru svečane dodele priznanja najboljim sportistima Novog Sada koju je organizovala Sportska Asocijacija Novog Sada gradonačelnik Igor Pavličić uručio je priznanje za sportistkinju godine Grada Novog Sada za 2011 godinu reprezentativki Srbije u veslanju Ivi Obradović. U muškoj kategoriji to priznanje pripalo je Mihailu Dudašu.

- Čestitam svim sportistima i sportistkinjama uspehe koje su ostvarili. Grad Novi Sad je i tokom 2011. godine, nastojao da ulaže u sportske objekte i infrastrukturu. Trudili smo da sredimo sva igrališta i terene, da obezbedimo što više sportskih sadržaja i na Keju koji smo rekonstruisali, i u drugim delovima grada, kako bismo motivisali mlade da se bave sportom i rekreacijom, i da kvalitetno provode svoje slobodno vreme, a sa takvom praksom ćemo i nastaviti – naglasio je gradonačelnik Pavličić i poželeo sportistima da i u narednoj godini ostvare odlične rezultate.

Priznanje za najbolju žensku ekipu dobio je DŽUDO KLUB „PARTIZAN“, za najbolju mušku ekipu proglašen je rukometni klub „Vojvodina“. Najbolji klub Grada Novog Sada, u 2011. godini je odbojkaški klub „Vojvodina NS seme“, a Dejanu Stanojeviću uručeno je priznanje za najboljeg trenera. Milana Radojković je najuspešnija juniorka, a Nemanja Ubović izabran je za juniora godine. Zlatko Kesler je najbolji sportista sa invaliditetom Grada Novog Sada.


Novi Sad, 20. decembar 2011. godine