Читај ми

УРУЧЕНА ЈЕДНОКРАТНА НОВЧАНА ПОМОЋ ЗА 11 ПОРОДИЦА

У просторијама Новосадског сајма, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и директор тог предузећа доц. др Драган Лукач уручили су једнократну новчану помоћ за 11 социјално угрожених вишечланих породица из Новог Сада које су се за помоћ обратиле Кабинету градоначелника.

На овогодишњем обележавању градске славе Ђурђиц градоначелник Милош Вучевић и директор Новосадског сајма доц. др Драган Лукач најавили су да ће славу обележити скромно, а да ће новац који је раније трошен на прославу бити уручен вишечланим породицама које се налазе у тешкој материјалној ситуацији.

- Град Нови Сад води социјално одговорну политику и наша издвајања у буџету су значајна за те потребе, али наравно да нам је жеља да сви грађани имају нормалне услове за живот. Оно што је најављено на обележавању славе је испуњено и желим да се захвалим Новосадском сајму на томе што води одговорну политику коју ја као градоначелник заступам и желим да моји сарадници следе – рекао је градоначелник Милош Вучевић.

Директор Новосадског сајма доц. др Драган Лукач је нагласио да ће ово предузеће наставити са друштвено-одговорном политиком у сарадњи са Кабинетом градоначелника, али и са другим институцијама које су спремне да помогну социјално угроженим породицама.

Породице које су добиле по 40 хиљада динара и поклон Новосадског сајма захвалиле су се градоначелнику и управи Новосадског сајма на указаној бризи и помоћи која им је веома потребна.

Нови Сад, 28. новембар 2013. године