Čitaj mi

URUČENA JEDNOKRATNA NOVČANA POMOĆ ZA 11 PORODICA

U prostorijama Novosadskog sajma, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktor tog preduzeća doc. dr Dragan Lukač uručili su jednokratnu novčanu pomoć za 11 socijalno ugroženih višečlanih porodica iz Novog Sada koje su se za pomoć obratile Kabinetu gradonačelnika.

Na ovogodišnjem obeležavanju gradske slave Đurđic gradonačelnik Miloš Vučević i direktor Novosadskog sajma doc. dr Dragan Lukač najavili su da će slavu obeležiti skromno, a da će novac koji je ranije trošen na proslavu biti uručen višečlanim porodicama koje se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji.

- Grad Novi Sad vodi socijalno odgovornu politiku i naša izdvajanja u budžetu su značajna za te potrebe, ali naravno da nam je želja da svi građani imaju normalne uslove za život. Ono što je najavljeno na obeležavanju slave je ispunjeno i želim da se zahvalim Novosadskom sajmu na tome što vodi odgovornu politiku koju ja kao gradonačelnik zastupam i želim da moji saradnici slede – rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Direktor Novosadskog sajma doc. dr Dragan Lukač je naglasio da će ovo preduzeće nastaviti sa društveno-odgovornom politikom u saradnji sa Kabinetom gradonačelnika, ali i sa drugim institucijama koje su spremne da pomognu socijalno ugroženim porodicama.

Porodice koje su dobile po 40 hiljada dinara i poklon Novosadskog sajma zahvalile su se gradonačelniku i upravi Novosadskog sajma na ukazanoj brizi i pomoći koja im je veoma potrebna.

Novi Sad, 28. novembar 2013. godine