Читај ми

УЧЕСНИЦИ ЕВРОПСКОГ ПРВЕНСТВА У РУКОМЕТУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић примио је у Свечаној сали Градске куће представнике репрезентација Шпанијe, Францускe, Мађарскe, Хрватске, Словеније и Исланда које се у оквиру Европског првенства у рукомету такмиче у Новом Саду. Пријему су присуствовали и други учесници манифестације ЕУРО 2012 судије, делегати, представници Европске рукометне федерације, као и локалног организационог одбора.
 

- Нови Сад, као један од градова домаћина, поноси се успешном сарадњом са Рукометним савезом Србије, као и са Европском рукометном федерацијом, јер смо заједничким трудом успели да створимо добру атмосферу и привучемо много навијача. Највише их је стигло из Мађарске, Хрватске и Словеније, а у наредним данима их очекујемо у још већем броју. На нама је да будемо добри домаћини, а на екипама је да постигну резултате - рекао је градоначелник Новог Сада Игор Павличић и пожелео свим такмичарским тимовима много спортске среће.

Пристутнима се обратио и члан извршног комитета Европске рукометне федерације господин Арне Еловсон који је изразио задовољство гостопримством Новосађана и подршком многобројних навијача свим екипама, као и квалитетом услова неопходних за одигравање утакмица на Европском рукометном првенству које је обезбедио Град Нови Сад.

Нови Сад, 24. јануар 2012. године