Čitaj mi

UČESNICI EVROPSKOG PRVENSTVA U RUKOMETU KOD GRADONAČELNIKA

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić primio je u Svečanoj sali Gradske kuće predstavnike reprezentacija Španije, Francuske, Mađarske, Hrvatske, Slovenije i Islanda koje se u okviru Evropskog prvenstva u rukometu takmiče u Novom Sadu. Prijemu su prisustvovali i drugi učesnici manifestacije EURO 2012 sudije, delegati, predstavnici Evropske rukometne federacije, kao i lokalnog organizacionog odbora.

- Novi Sad, kao jedan od gradova domaćina, ponosi se uspešnom saradnjom sa Rukometnim savezom Srbije, kao i sa Evropskom rukometnom federacijom, jer smo zajedničkim trudom uspeli da stvorimo dobru atmosferu i privučemo mnogo navijača. Najviše ih je stiglo iz Mađarske, Hrvatske i Slovenije, a u narednim danima ih očekujemo u još većem broju. Na nama je da budemo dobri domaćini, a na ekipama je da postignu rezultate - rekao je gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić i poželeo svim takmičarskim timovima mnogo sportske sreće.

Pristutnima se obratio i član izvršnog komiteta Evropske rukometne federacije gospodin Arne Elovson koji je izrazio zadovoljstvo gostoprimstvom Novosađana i podrškom mnogobrojnih navijača svim ekipama, kao i kvalitetom uslova neophodnih za odigravanje utakmica na Evropskom rukometnom prvenstvu koje je obezbedio Grad Novi Sad.

Novi Sad, 24. januar 2012. godine