Читај ми

У НОВОМ САДУ ОДРЖАН ПРИЈЕМ ЗА ЧЛАНОВЕ ВАТЕРПОЛО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Свилар примили су играче ватерполо репрезентације Србије која је на Светском првенству у ватерполу, одржаном у руском граду Казању освојила прво место.

- Сада већ имамо континуитет пријема сјајних, успешних спортиста из Новог Сада. Чињеница да имамо четворицу златних ватерпослита из Новог Сада чини нас посебно поносним. Сви смо уживали уз мале екране претходних дана, гледајући убедљиву игру наше репрезентације, која је резултат жестоког рада. Град Нови Сад је, путем Управе за спорт и ЈП ''Пословни простор'' омогућио базен у спортском центру ''Слана бара'' за потребе ватерполо клуба ''Војводина''и једини смо град који је обезбедио тако добре услове ватерполо клубу. Овакви резултати показују да је таква политика Града Новог Сада исправна – рекао је градоначелник Милош Вучевић.

У име ватерполиста присутнима на пријему обратио се голман Бранислав Митровић који се захвалио градоначелнику на срдачној добродошлици.

- Велика нам је част када нас приме у нашем граду и много смо честитки примили из Новог Сада и осетили добру енергију наших суграђана, али и свих навијача из Србије – истакао је Митровић и додао да такав вид пажње представља подстрек за даљи рад и још боље резултате.

Ватерполо репрезентација Србије освојила је титулу првака света, пошто је у финалу савладала Хрватску са 11:4.

Нови Сад, 10. август 2015. године