Čitaj mi

U NOVOM SADU ODRŽAN PRIJEM ZA ČLANOVE VATERPOLO REPREZENTACIJE SRBIJE

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar primili su igrače vaterpolo reprezentacije Srbije koja je na Svetskom prvenstvu u vaterpolu, održanom u ruskom gradu Kazanju osvojila prvo mesto.

- Sada već imamo kontinuitet prijema sjajnih, uspešnih sportista iz Novog Sada. Činjenica da imamo četvoricu zlatnih vaterposlita iz Novog Sada čini nas posebno ponosnim. Svi smo uživali uz male ekrane prethodnih dana, gledajući ubedljivu igru naše reprezentacije, koja je rezultat žestokog rada. Grad Novi Sad je, putem Uprave za sport i JP ''Poslovni prostor'' omogućio bazen u sportskom centru ''Slana bara'' za potrebe vaterpolo kluba ''Vojvodina''i jedini smo grad koji je obezbedio tako dobre uslove vaterpolo klubu. Ovakvi rezultati pokazuju da je takva politika Grada Novog Sada ispravna – rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

U ime vaterpolista prisutnima na prijemu obratio se golman Branislav Mitrović koji se zahvalio gradonačelniku na srdačnoj dobrodošlici.
- Velika nam je čast kada nas prime u našem gradu i mnogo smo čestitki primili iz Novog Sada i osetili dobru energiju naših sugrađana, ali i svih navijača iz Srbije – istakao je Mitrović i dodao da takav vid pažnje predstavlja podstrek za dalji rad i još bolje rezultate.

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je titulu prvaka sveta, pošto je u finalu savladala Hrvatsku sa 11:4.

Novi Sad, 10. avgust 2015. godine