Читај ми

ТРЕНУТНИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ КРУЖНЕ РАСКРСНИЦЕ

Погоршање временских прилика, које је наступило током ноћи, није омело радове на изградњи кружне раскрснице Булевара цара Лазара и Фрушкогорске улице.

Тренутно се у зони кружног тока и Фрушкогорске улице изводе радови на изради коловозне конструкције, односно постављању слоја дробљеног каменог агрегата на коловозу.
У току су и радови на полагању бетонских ивичњака у делу према Фрушкогорској улици и у разделним острвима.

У градилишној зони, истовремено са радовима на изградњи кружне раскрснице,  у оквиру пројекта „Чиста Србија“ изводе се радови на реконструкцији канализационе мреже.

На Булевару цара Лазара, на деоници од ТЦ „Променада“ према кружном току, постављена су два слоја БНС (битумизираног носећег слоја). На овој деоници следе радови на изради завршног асфалтног слоја тако да је забрана саобраћаја и даље на снази.

Саобраћај се одвија двосмерно на супротној коловозној траци на Булевару цара Лазара, док приступ Фрушкогорској улици није омогућен. Саобраћај из правца Фрушкогорске према Булевару цара Лазара одвија се несметано.

Апелујемо на грађане да имају стрпљења и поштују саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова, а уколико је могуће, да избегавају овај путни правац. 

Нови Сад, 27. март 2023. године