Čitaj mi

TRENUTNI RADOVI NA IZGRADNJI KRUŽNE RASKRSNICE

Pogoršanje vremenskih prilika, koje je nastupilo tokom noći, nije omelo radove na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice.

Trenutno se u zoni kružnog toka i Fruškogorske ulice izvode radovi na izradi kolovozne konstrukcije, odnosno postavljanju sloja drobljenog kamenog agregata na kolovozu.
U toku su i radovi na polaganju betonskih ivičnjaka u delu prema Fruškogorskoj ulici i u razdelnim ostrvima.

U gradilišnoj zoni, istovremeno sa radovima na izgradnji kružne raskrsnice,  u okviru projekta „Čista Srbija“ izvode se radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže.

Na Bulevaru cara Lazara, na deonici od TC „Promenada“ prema kružnom toku, postavljena su dva sloja BNS (bitumiziranog nosećeg sloja). Na ovoj deonici slede radovi na izradi završnog asfaltnog sloja tako da je zabrana saobraćaja i dalje na snazi.

Saobraćaj se odvija dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci na Bulevaru cara Lazara, dok pristup Fruškogorskoj ulici nije omogućen. Saobraćaj iz pravca Fruškogorske prema Bulevaru cara Lazara odvija se nesmetano.

Apelujemo na građane da imaju strpljenja i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova, a ukoliko je moguće, da izbegavaju ovaj putni pravac. 

Novi Sad, 27. mart 2023. godine