Читај ми

СВЕЧАНОМ ДОДЕЛОМ НАГРАДА ЗАВРШЕН НОВОГОДИШЊИ ФЕСТИВАЛ ОДБОЈКЕ

Члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Свилар присуствовао је завршници Новогодишњег фестивала одбојке, петог по реду међународног одбојкашког турнира за млађе категорије.

- Поред тога што представља један од највећих одбојкашких турнира за млађе категорије, Новогодишњи фестивал одбојке промовише спорт, негује вредности које млади треба да усвоје и доводи велики број спортиста у наш град - изјавио је Предраг Свилар - Желео бих да честитам свим такмичарима и да се захвалим свима који су уложили пуно времена и енергије како би Новогодишњи фестивал одбојке био успешно реализован. Нови Сад је град омладине и одбојке и зато ће Управа за спорт и омладину наставити да подржава овај Фестивал.

Тoм приликoм, члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Свилар доделио је признања победницима турнира у свих 6 категорија. Прво место у категорији пионирке Б припало је Женском одбојкашком клубу „Футог“, а у категорији кадеткиња Б Одбојкашком клубу „НС ТИМ“. Победници у категорији пионира су одбојкаши клуба „Ас“ из Београда, а у категорији кадета одбојкаши клуба „Рода“ из Београда. Најбоље у категорији пионирки А су одбојкашице клуба „Blockaut“ из Београда, а у категорији кадеткиња А одбојкашице клуба „Рода“ из Београда

Пети Новогодишњи фестивал одбојке одржан је у Новом Саду, од 28. до 30. децембра 2014. године, у организацији Одбојкашког савеза Војводине и Удружења одбојкашких клубова Војводине. На фестивалу су се такмичили дечаци и девојчице, у пионирској и кадетској конкуренцији из Србиje, Слoвeниje, Хрвaтскe, Босне и Херцеговине и Црнe Гoрe. Утакмице су се играле на 14 терена у пет сала.

Нови Сад, 30. децембар 2014. године