Čitaj mi

SVEČANOM DODELOM NAGRADA ZAVRŠEN NOVOGODIŠNjI FESTIVAL ODBOJKE

Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar prisustvovao je završnici Novogodišnjeg festivala odbojke, petog po redu međunarodnog odbojkaškog turnira za mlađe kategorije.

- Pored toga što predstavlja jedan od najvećih odbojkaških turnira za mlađe kategorije, Novogodišnji festival odbojke promoviše sport, neguje vrednosti koje mladi treba da usvoje i dovodi veliki broj sportista u naš grad. - izjavio je Predrag Svilar - Želeo bih da čestitam svim takmičarima i da se zahvalim svima koji su uložili puno vremena i energije kako bi Novogodišnji festival odbojke bio uspešno realizovan. Novi Sad je grad omladine i odbojke i zato će Uprava za sport i omladinu nastaviti da podržava ovaj Festival.

Tom prilikom, član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar dodelio je priznanja pobednicima turnira u svih 6 kategorija. Prvo mesto u kategoriji pionirke B pripalo je Ženskom odbojkaškom klubu „Futog“, a u kategoriji kadetkinja B Odbojkaškom klubu „NS TIM“. Pobednici u kategoriji pionira su odbojkaši kluba „As“ iz Beograda, a u kategoriji kadeta odbojkaši kluba „Roda“ iz Beograda. Najbolje u kategoriji pionirki A su odbojkašice kluba „Blockaut“ iz Beograda, a u kategoriji kadetkinja A odbojkašice kluba „Roda“ iz Beograda

Peti Novogodišnji festival odbojke održan je u Novom Sadu, od 28. do 30. decembra 2014. godine, u organizaciji Odbojkaškog saveza Vojvodine i Udruženja odbojkaških klubova Vojvodine. Na festivalu su se takmičili dečaci i devojčice, u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Utakmice su se igrale na 14 terena u pet sala.

 

Novi Sad, 30. decembar 2014. godine