Читај ми

СТАДИОН КАРАЂОРЂЕ СПРЕМАН ЗА ИНСПЕКЦИЈУ УЕФА

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић са сарадницима и делегацијом ФК Војводина обишао је завршне радове на јужној трибини стадиона Карађорђе.

- Град Нови Сад и ФК Војводина имају споразум о реконструкцији стадиона који је у власништву Града, а ФК Војводина као најважнији корисник стадиона је суинвеститор ових радова. Јако нам је важно да приликом сутрашње посете делегације УЕФА стадион добије позитивну оцену, односно да добије лиценцу за одигравање утакмица Лиге Европе. Такође надамо се позитивном исходу двомеча између Војводине и Шерифа. Ових дана ЈП Пословни простор ће расписати међународни конкурс за идејно решење стадиона Карађорђе, како би се то питање коначно и целовито решило, да добијемо репрезентативан стадион на којем ће моћи да се играју и домаће и међународне утакмице - истакао је градоначелник Милош Вучевић.

Подсећамо, Град подржава иницијативу навијача за постављање видео бима у центру града, а уколико буде телевизијског преноса предстојеће утакмице, то ће бити омогућено.

Према речима потпредседника ФК Војводина Душана Влаовића радови ће бити завршени до краја дана. Он се захвалио представницима Града што су се заложили да се радови убрзају како би спремно дочекали инспекцију УЕФА.

- Заједно са представницима Града завршили смо обећани посао, а сада је на играчима да ураде оно што сви очекујемо - нагласио је Влаовић.

Нови Сад, 20. август 2013. године