РЕЗУЛТАТИ ЈАВНОГ КОНКУРСА - ГУ ЗА КУЛТУРУ

Комисија за спровођење поступка Јавног конкурса за избор пројеката који својим квалитетом доприносе афирмацији уметничког и културног стваралаштва у саставу:
- председница Комисије Марија Вребалов, заменица председника Скупштине Града Новог Сада
- чланови Комисије: Ненад Остојић, професор Академије уметности у Новом Саду, Слободан Нинковић, глумац I категорије у Позоришту младих у Новом Саду, Ана Хрћан Лесковац, директорка Установе за културу, информисање и образовање КИЦ "Кисач", Кисач, Александар Милосављевић, в.д. управника Српског народног позоришта у Новом Саду, мр Силард Антал, доцент на Академији уметности у Новом Саду, Ласло Блашковић, књижевник, директор Културног центра Новог Сада, мр Милош Вујановић, доцент на Академији уметности у Новом Саду, мр Радмила Ракин Мартиновић, директорка Музичке школе "Исидор Бајић" у Новом Саду, утврдила је следеће:
- да је пријаве на Јавни конкурс за доделу средстава, путем дотација, из буџета Града Новог Сада за 2010. годину, за програме-пројекте из области културе, у предвиђеном року поднело 194 носилаца пројеката са укупно 590 пројекта за чије финансирање је тражено укупно 568.019.706,66 динара.
Након извршеног увида и процене пристиглих пројеката на конкурс, Комисија је за 2010. годину определила средстава, дотације из буџета Града Новог Сада за 104 носилаца пројеката са укупно 245 пројеката, у укупном износу од 104.964.000,00 динара.

Преузмите KONKURS KULTURA.doc (application/msword 184 KB)