Читај ми

РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ САОБРАЋАЈНИЦА

У понедељак, 21. новембра, почели су радови на последњој деоници Футошке улици, предвиђеној за ову годину, од Булевара Европе до Хајдук Вељкове улице. Саобраћај се одвија двосмерно, на супротној коловозној траци.  

У току су радови на обележавању хоризонталне саобраћајне сигнализације у Улици Радомира Раше Радујкова, на коловозној траци у смеру од Булевара Слободана Јовановића ка Булевару Европе. Од сутра, 23. новембра, ова коловозна трака биће отворена за саобраћај, а радови ће започети на супротној страни саобраћајнице, од Булевара Европе ка Новом насељу.

Радови на поправци коловоза у току су и у Улици Петефи Шандора, на деоници од  Горана Ковачића до Сентелеки Корнела, а завршетак се очекује до краја недеље.

Због радова на обнови коловозне конструкције саобраћај је обустављен на Пута доктора Голдмана у Сремској Каменици, од семафора до пред Новосадску улицу. Завршетак радова предвиђен је за петак, 25. новембра, када ће почети санација треће деонице, од Новосадске улице до кружног тока. Док трају радови, за приступ Институту грађани треба да користе правац из центра Сремске Каменице, кроз Железничку улицу. Према планираној динамици, редовно одвијање саобраћаја на Путу доктора Голдмана биће успостављено средином идуће недеље.

У Сремској Каменици изводе се и радови на санацији коловоза у Улици Марка Орешковића.

Поред радова из домена редовног одржавања, реализују се и инвестициони пројекти, који су условили обуставу саобраћаја у делу Улице Краљевића Марка ( од Булевара Јаше Томића до Улице Берислава Берића), као и у делу Партизанске улице (од Руменачке до Индустријске).

Нови Сад, 22. новембар 2022. године