Čitaj mi

RADOVI NA ODRŽAVANJU SAOBRAĆAJNICA

U ponedeljak, 21. novembra, počeli su radovi na poslednjoj deonici Futoške ulici, predviđenoj za ovu godinu, od Bulevara Evrope do Hajduk Veljkove ulice. Saobraćaj se odvija dvosmerno, na suprotnoj kolovoznoj traci.  

U toku su radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije u Ulici Radomira Raše Radujkova, na kolovoznoj traci u smeru od Bulevara Slobodana Jovanovića ka Bulevaru Evrope. Od sutra, 23. novembra, ova kolovozna traka biće otvorena za saobraćaj, a radovi će započeti na suprotnoj strani saobraćajnice, od Bulevara Evrope ka Novom naselju.

Radovi na popravci kolovoza u toku su i u Ulici Petefi Šandora, na deonici od  Gorana Kovačića do Senteleki Kornela, a završetak se očekuje do kraja nedelje.

Zbog radova na obnovi kolovozne konstrukcije saobraćaj je obustavljen na Puta doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do pred Novosadsku ulicu. Završetak radova predviđen je za petak, 25. novembra, kada će početi sanacija treće deonice, od Novosadske ulice do kružnog toka. Dok traju radovi, za pristup Institutu građani treba da koriste pravac iz centra Sremske Kamenice, kroz Železničku ulicu. Prema planiranoj dinamici, redovno odvijanje saobraćaja na Putu doktora Goldmana biće uspostavljeno sredinom iduće nedelje.

U Sremskoj Kamenici izvode se i radovi na sanaciji kolovoza u Ulici Marka Oreškovića.

Pored radova iz domena redovnog održavanja, realizuju se i investicioni projekti, koji su uslovili obustavu saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka ( od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), kao i u delu Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske).

Novi Sad, 22. novembar 2022. godine