Читај ми

ПРОЈЕКАТ ГРАДА НОВОГ САДА ОВЕНЧАН ТИТУЛОМ НАЈБОЉЕГ У ОБЛАСТИ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

Министарство привреде је у јулу 2016. године прогласило пројекат Града Новог Сада „Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона“ националним победником на Такмичењу за најбољу идеју у области промоције предузетништва 2016. године у категорији Улагање у предузетничке вештине. Тај пројекат представљаће Републику Србију на финалном међународном такмичењу у новембру у Братислави.

Такмичење „European Enterprise Promotion Awards 2016”  јесте иницијатива Европске комисије која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе, а поред земаља чланица Европске уније, у њему учествују и Исланд, Србија и Турска.

Пројекат "Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона“ је улагањем у предузетничке и професионалне способности произвођача меда у Фрушкогорском региону, унапредио делатности пчелара и створио прилику за нова запошљавања у овој пољопривредној грани, не само за грађане Новог Сада већ и околних општина. Више информација о самом пројекту као и промотивни филм доступни су на http://bit.ly/lipovmed

Град Нови Сад се захваљује свим партнерима на пројекту и сарадницима који су допринели овом успеху и позива све да у предстојећем периоду путем друштвених мрежа и то Фејсбука преко линкова https://www.facebook.com/Ministarstvo.privrede.RS/?fref=nf и преко https://www.facebook.com/European.Enterprise.Promotion.Awards/, као и Твитера https://twitter.com/EEPA_EU, подрже пројекат „Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона“ у даљем току такмичења у међународној конкуренцији.

Нови Сад, 21. јул 2016. године