Читај ми

ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ТРАСЕ ЛИНИЈА БРОЈ 14 И 51

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве,  14. октобра 2021. године од 7:00 до 15:00 часова привремено се мења траса линије број 14 (Центар-Сајлово) и 51 (Ж.станица-Ветерник). Због радова на санацији коловоза у режијској саобраћајници на Руменачком путу до улице Доње Сајлово, аутобуси на линији број 14  и 51 мењају трасу кретања на следећи начин:

ЛИНИЈА БРОЈ 14
СМЕР Центар-Сајлово
Аутобуси саобраћају Руменачким путем до Улице ГОРЊЕ Сајлово, затим лево Улицом Горње Сајлово, потом лево у Улицу Јове Вучуревића где издржавају време до наредног поласка (наспрам редовног полазног стајалишта у Улици Јове Вучуревића). Аутобуси у овом смеру се заустављају наспрам редовних стајалишта у улицама Горње Сајлово и Јове Вучуревића.
СМЕР Сајлово-Центар
Аутобуси са полазног стајалишта у Улици Јове Вучуревића саобраћају лево у Улицу Доње Сајлово до Руменачког пута и даље настављају редовном трасом. Аутобуси у овом смеру користе постојећа стајалишта линије број 51 у Улици Доње Сајлово.
ЛИНИЈА БРОЈ 51
СМЕР А Ветерник-Сајлово-Ж.станица
Аутобуси саобраћају редовном трасом.
СМЕР Б  Ж.станица-Сајлово-Ветерник
Аутобуси саобраћају Руменачким путем до Улице ГОРЊЕ Сајлово, затим лево Улицом Горње Сајлово, потом лево у Улицу Јове Вучуревића, десно у Улицу Доње Сајлово и даље настављају редовном трасом. Аутобуси у овом смеру се заустављају наспрам редовних стајалишта у улицама Горње Сајлово и Јове Вучуревића.