Čitaj mi

PRIVREMENA IZMENA TRASE LINIJA BROJ 14 I 51

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve,  14. oktobra 2021. godine od 7:00 do 15:00 časova privremeno se menja trasa linije broj 14 (Centar-Sajlovo) i 51 (Ž.stanica-Veternik). Zbog radova na sanaciji kolovoza u režijskoj saobraćajnici na Rumenačkom putu do ulice Donje Sajlovo, autobusi na liniji broj 14  i 51 menjaju trasu kretanja na sledeći način:

LINIJA BROJ 14
SMER Centar-Sajlovo
Autobusi saobraćaju Rumenačkim putem do Ulice GORNјE Sajlovo, zatim levo Ulicom Gornje Sajlovo, potom levo u Ulicu Jove Vučurevića gde izdržavaju vreme do narednog polaska (naspram redovnog polaznog stajališta u Ulici Jove Vučurevića). Autobusi u ovom smeru se zaustavlјaju naspram redovnih stajališta u ulicama Gornje Sajlovo i Jove Vučurevića.
SMER Sajlovo-Centar
Autobusi sa polaznog stajališta u Ulici Jove Vučurevića saobraćaju levo u Ulicu Donje Sajlovo do Rumenačkog puta i dalјe nastavlјaju redovnom trasom. Autobusi u ovom smeru koriste postojeća stajališta linije broj 51 u Ulici Donje Sajlovo.
LINIJA BROJ 51
SMER A Veternik-Sajlovo-Ž.stanica
Autobusi saobraćaju redovnom trasom.
SMER B  Ž.stanica-Sajlovo-Veternik
Autobusi saobraćaju Rumenačkim putem do Ulice GORNјE Sajlovo, zatim levo Ulicom Gornje Sajlovo, potom levo u Ulicu Jove Vučurevića, desno u Ulicu Donje Sajlovo i dalјe nastavlјaju redovnom trasom. Autobusi u ovom smeru se zaustavlјaju naspram redovnih stajališta u ulicama Gornje Sajlovo i Jove Vučurevića.