Читај ми

ПРИЈЕМ ДЕЛЕГАЦИЈЕ ИЗ НОВОГ ПАЗАРА

Члан Градског већа за образовање Радомир Дабетић примио је  члана Градског већа за културу и омладину Града Новог Пазара Сеадетина Мујезиновића и директора Канцеларије за младе Новог Пазара Џемалудина Паучинца који су у званичној посети Новом Саду.

Град Нови Пазар уз подршку ПРОГРЕС програма, који финансирају Делегација Европске комисије у Београду и амбасада Швајцарске, представио се поред већих регионалних центара и Новом Саду уличним презентацијама у центру града под називом ''Заљуби се у Нови Пазар''.

-Част ми је и задовољство да поздравим делегацију Новог Пазара у име Града и у своје лично име,  Сарадња двају градова је значајна у сваком погледу, а данас ћемо имати прилику да направимо први корак у што успешнијем повезивању Новосађана и Новопазараца - рекао је том приликом Радомир Дабетић.

Члан Градског већа за културу и омладину Града Новог Пазара Сеадетин Мујезиновић се захвалио домаћинима нагласивши да је циљ пројекта да што више људи посети Нови Пазар и позвао све наше суграђане да дођу и осете дух Новог Пазара. Регионално позориште Новог Пазара поклониће Новосађанима позоришну представу Хасанагиница која ће бити одиграна  данас на малој сцени Позоришта младих са почетком у 20.30  часова, а улаз је бесплатан.

Нови Сад, 29. мај 2013. године