Čitaj mi

PRIJEM DELEGACIJE IZ NOVOG PAZARA

 

Član Gradskog veća za obrazovanje Radomir Dabetić primio je  člana Gradskog veća za kulturu i omladinu Grada Novog Pazara Seadetina Mujezinovića i direktora Kancelarije za mlade Novog Pazara Džemaludina Paučinca koji su u zvaničnoj poseti Novom Sadu.

Grad Novi Pazar uz podršku PROGRES programa, koji finansiraju Delegacija Evropske komisije u Beogradu i ambasada Švajcarske, predstavio se pored većih regionalnih centara i Novom Sadu uličnim prezentacijama u centru grada pod nazivom ''Zalјubi se u Novi Pazar''.

-Čast mi je i zadovolјstvo da pozdravim delegaciju Novog Pazara u ime Grada i u svoje lično ime,  Saradnja dvaju gradova je značajna u svakom pogledu, a danas ćemo imati priliku da napravimo prvi korak u što uspešnijem povezivanju Novosađana i Novopazaraca - rekao je tom prilikom Radomir Dabetić.

Član Gradskog veća za kulturu i omladinu Grada Novog Pazara Seadetin Mujezinović se zahvalio domaćinima naglasivši da je cilј projekta da što više lјudi poseti Novi Pazar i pozvao sve naše sugrađane da dođu i osete duh Novog Pazara. Regionalno pozorište Novog Pazara pokloniće Novosađanima pozorišnu predstavu Hasanaginica koja će biti odigrana  danas na maloj sceni Pozorišta mladih sa početkom u 20.30  časova, a ulaz je besplatan.

Novi Sad, 29. maj 2013. godine