Читај ми

ПРЕДСТАВЉЕН ВИП БИЧ МАСТЕРС ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ

Шеф Кабинета градоначелника Новог Сада Александар Петровић присуствовао је представљању Шампионата Србије у одбојци на песку који су организовали Одбојкашки савез Србије и његов партнер мобилни оператер ВИП.

Играће се 12 турнира, два више него прошле године, а градови новајлије су Сомбор и Нови Пазар.
Сезона почиње у Новом Пазару (30. мај-1. јун), а следе Ужице (6-8. јун), Крушевац (13-15.јун), Нови Сад (20-22. јун), Краљево (27-29. јун), ЦЕВ Европско првенство - мастерс у Новом Саду (1- 5. јул), Бачка Паланка (11-13. јул), Бач (25-27. јул), Сомбор (1-3. август), Кањижа (8-10. август), Темерин (15-17.август), Балканијада у Београду (22-24. август) и Финале националног шампионата на Ади Циганлији (27-30. август).

- Велико ми је задовољство да најавим лето у одбојци на песку које ће моћи да виде љубитељи овог спорта у 12 градова Србије, што је рекордан број. Заједно с нашим партнером ВИП мобајлом с којим имамо изузетну сарадњу већ седам година, настојимо да побољшамо квалитет и ове олимпијске дисциплине и мотивишемо младе одбојкаше и одбојкашице да се изнова доказују на терену - рекао је први човек ОСС Александар Боричић.

- Нови Сад је традиционално град одбојке, и поново нам је припала част да организујемо првенство Србије у веома атрактивном олимпијском спорту и то на Штранду, најлепшој плажи на Дунаву. Искрено се надам да ћемо се и овог пута показати као одлични домаћини – нагласио је Александар Петровић.

Промотер ВИП бич мастерс националног Првенства је прослављени одбојкаш Вања Грбић, сада потпредседник Одбојкашког савеза Србије, који је представницима 12 градова уручио сертификате за организаторе.

Нови Сад, 25. април 2014. године