Čitaj mi

PREDSTAVLJEN VIP BIČ MASTERS PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU

Šef Kabineta gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović prisustvovao je predstavljanju Šampionata Srbije u odbojci na pesku koji su organizovali Odbojkaški savez Srbije i njegov partner mobilni operater VIP.

Igraće se 12 turnira, dva više nego prošle godine, a gradovi novajlije su Sombor i Novi Pazar.
Sezona počinje u Novom Pazaru (30. maj-1. jun), a slede Užice (6-8. jun), Kruševac (13-15.jun), Novi Sad (20-22. jun), Kraljevo (27-29. jun), CEV Evropsko prvenstvo - masters u Novom Sadu (1- 5. jul), Bačka Palanka (11-13. jul), Bač (25-27. jul), Sombor (1-3. avgust), Kanjiža (8-10. avgust), Temerin (15-17.avgust), Balkanijada u Beogradu (22-24. avgust) i Finale nacionalnog šampionata na Adi Ciganliji (27-30. avgust).

- Veliko mi je zadovoljstvo da najavim leto u odbojci na pesku koje će moći da vide ljubitelji ovog sporta u 12 gradova Srbije, što je rekordan broj. Zajedno s našim partnerom VIP mobajlom s kojim imamo izuzetnu saradnju već sedam godina, nastojimo da poboljšamo kvalitet i ove olimpijske discipline i motivišemo mlade odbojkaše i odbojkašice da se iznova dokazuju na terenu - rekao je prvi čovek OSS Aleksandar Boričić.

- Novi Sad je tradicionalno grad odbojke, i ponovo nam je pripala čast da organizujemo prvenstvo Srbije u veoma atraktivnom olimpijskom sportu i to na Štrandu, najlepšoj plaži na Dunavu. Iskreno se nadam da ćemo se i ovog puta pokazati kao odlični domaćini – naglasio je Aleksandar Petrović.

Promoter VIP bič masters nacionalnog Prvenstva je proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić, sada potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, koji je predstavnicima 12 gradova uručio sertifikate za organizatore.

Novi Sad, 25. april 2014. godine