Читај ми

ПОЗИВ НА ПРВУ РАДИОНИЦУ О ИЗРАДИ АКЦИНОГ ПЛАНА ЗА ЗЕЛЕНИ ГРАД (GCAP) ЗА ГРАД НОВИ САД

Градска управа за заштиту средине позива представнике заинтересованих страна да учествују на првој радионци у овиру процеса израде Акционог плана за зелени град (GCAP) за Град Нови Сад.

Прва радионица ће бити одржана у on-line формату, у среду 28. априла 2021. године, са почетком у 15 часова.

Радионица се организује са циљем да се представници идентификованих заинтересованих страна упознају са процесом израде Акционог плана за зелени град (GCAP) за Град Нови Сад и дају свој допринос изради овог стратешког документа.

Како би учествовали на радионици неопходно је да се региструју на следећем линку:

https://zoom.us/meeting/register/tJwudOypqz4iGdYNz-1voiqRa91U67NrTvuU

Након регистрације примиће на e-mail потврду о регистрацији и додатне информације на који начин да се укључе у саму радионицу.

Радионица ће бити организована путем ZOOM апликације. Онима који састанку буду присупили путем ове апликације, биће омогућен превод са српског и енглеског језика. Нажалост, ово неће бити могуће за оне који директно буду приступили радионици, а не преко ZOOM апликације.
Град Нови Сад је, у сарадњи са програмом Зелени град, који спроводи Европска банка за реконструкцију и развој и техничку помоћ финансирану од стране Зеленог климатског фонда, започео процес израде Акционог плана за зелени град (GCAP). Град Нови Сад, заједно са конзорцијумом RWA group - ARCADIS и националним експертима и консултантима, ради на изради Акциног плана за зелени град (GCAP) и организацији овог догађаја.
Од кључног је значаја да, поред представника Града Новог Сада и тима експерата и консултаната, у сам процес израде буду укључени и представници заинтересованих страна, како би се обезбедило да Акциони план за зелени град (GCAP), као стратешки документ, обухвати различите визије развоја Града.

За сва додатна питања може се контактирати начелница Градске управе за заштиту животне средине Драгица Бранковић на e-mail: dragica.brankovic@uprava.novisad.rs , а у прилогу се налази и детаљна агенда радионице.

Нови Сад, 22. април 2021. године

Преузмите agenda.docx (application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document 19 KB)