Čitaj mi

POZIV NA PRVU RADIONICU O IZRADI AKCINOG PLANA ZA ZELENI GRAD (GCAP) ZA GRAD NOVI SAD

Gradska uprava za zaštitu sredine poziva predstavnike zainteresovanih strana da učestvuju na prvoj radionci u oviru procesa izrade Akcionog plana za zeleni grad (GCAP) za Grad Novi Sad.

Prva radionica će biti održana u on-line formatu, u sredu 28. aprila 2021. godine, sa početkom u 15 časova.

Radionica se organizuje sa ciljem da se predstavnici identifikovanih zainteresovanih strana upoznaju sa procesom izrade Akcionog plana za zeleni grad (GCAP) za Grad Novi Sad i daju svoj doprinos izradi ovog strateškog dokumenta.

Kako bi učestvovali na radionici neophodno je da se registruju na sledećem linku:
https://zoom.us/meeting/register/tJwudOypqz4iGdYNz-1voiqRa91U67NrTvuU

Nakon registracije primiće na e-mail potvrdu o registraciji i dodatne informacije na koji način da se uključe u samu radionicu.

Radionica će biti organizovana putem ZOOM aplikacije. Onima koji sastanku budu prisupili putem ove aplikacije, biće omogućen prevod sa srpskog i engleskog jezika. Nažalost, ovo neće biti moguće za one koji direktno budu pristupili radionici, a ne preko ZOOM aplikacije.
Grad Novi Sad je, u saradnji sa programom Zeleni grad, koji sprovodi Evropska banka za rekonstrukciju i razvoj i tehničku pomoć finansiranu od strane Zelenog klimatskog fonda, započeo proces izrade Akcionog plana za zeleni grad (GCAP). Grad Novi Sad, zajedno sa konzorcijumom RWA group - ARCADIS i nacionalnim ekspertima i konsultantima, radi na izradi Akcinog plana za zeleni grad (GCAP) i organizaciji ovog događaja.
Od ključnog je značaja da, pored predstavnika Grada Novog Sada i tima eksperata i konsultanata, u sam proces izrade budu uključeni i predstavnici zainteresovanih strana, kako bi se obezbedilo da Akcioni plan za zeleni grad (GCAP), kao strateški dokument, obuhvati različite vizije razvoja Grada.

Za sva dodatna pitanja može se kontaktirati načelnica Gradske uprave za zaštitu životne sredine Dragica Branković na e-mail: dragica.brankovic@uprava.novisad.rs , a u prilogu se nalazi i detaljna agenda radionice.

Novi Sad, 22. april 2021. godine

Preuzmite agenda.docx (application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document 19 KB)