Читај ми

ПОТПИСАН ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ МУЗЕЈА ГРАДА НОВОГ САДА И ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ГРАДА НОВОГ САДА

Заменик градоначелника Новог Сада др Саша Игић присуствовао је церемонији потписивања Протокола о сарадњи Музеја Града Новог Сада и Туристичке организације Града Новог Сада.

- Према броју туриста који га посете Нови Сад је други по реду град у Србији, а ми ћемо се трудити да наш град заузме прво место. Потписивање овог Протокола само формализује сарадњу ових двеју институција. Музеј Града Новог Сада налази се на Петроварадинској тврђави, најинтересантнијој туристичкој дестинациј, а музејска понуда одлично се имплементира у општу туристичку понуду. Што се тиче даље сарадње ове институције у будућности ће издавати заједничке публикације, у Музеју Града Новог Сада биће постављен Инфо-пулт, а у Туристичкој организацији Новог Сада продаваће се сувенири. - истакао је др Саша Игић.

У име Музеја града, Протокол је потписала директорка Весна Недељковић Ангеловски, а у име Туристичке организације потписник је био в.д. директор. мр Јован Иванов. Овим протоколом поменуте институције успоставиће сарадњу на реализацији програма од обостраног интерса, а са заједничким циљем обогаћивања и унапређивања туристичке понуде Новог Сада.

Одељење за односе с јавношћу
Нови Сад, 26. август 2009. године