Čitaj mi

POTPISАN PROTOKOL O SARADNJI MUZEJA GRADA NOVOG SADA I TURISTIČKE ORGANIZACIJE GRADA NOVOG SADA

Zamenik gradonačelnika Novog Sada dr Saša Igić prisustvovao je ceremoniji potpisivanja Protokola o saradnji Muzeja Grada Novog Sada i Turističke organizacije Grada Novog Sada.

- Prema broju turista koji ga posete Novi Sad je drugi po redu grad u Srbiji, a mi ćemo se truditi da naš grad zauzme prvo mesto. Potpisivanje ovog Protokola samo formalizuje saradnju ovih dveju institucija. Muzej Grada Novog Sada nalazi se na Petrovaradinskoj tvrđavi, najinteresantnijoj turističkoj destinacij, a muzejska ponuda odlično se implementira u opštu turističku ponudu. Što se tiče dalje saradnje ove institucije u budućnosti će izdavati zajedničke publikacije, u Muzeju Grada Novog Sada biće postavljen Info-pult, a u Turističkoj organizaciji Novog Sada prodavaće se suveniri. - istakao je dr Saša Igić.

U ime Muzeja grada, Protokol je potpisala direktorka Vesna Nedeljković Angelovski, a u ime Turističke organizacije potpisnik je bio v.d. direktor. mr Jovan Ivanov. Ovim protokolom pomenute institucije uspostaviće saradnju na realizaciji programa od obostranog intersa, a sa zajedničkim ciljem obogaćivanja i unapređivanja turističke ponude Novog Sada.

Odeljenje za odnose s javnošću
Novi Sad, 26. avgust 2009. godine