Читај ми

Потписан Протокол о сарадњи између ЈГП „Паркинг сервис“ Нови Сад и Јавног предузећа ЕРЏИН из Перуђе

Директор ЈГП „Паркинг сервис“ Нови Сад Иван Ферко и директор Јавног предузећа ЕРЏИН из Перуђе Пјеро Сунцини потписали су данас, у Градској кући уз присуство члана Градског већа за саобраћај Синише Бубњевића и заменика градоначелника Перуђе Нила Аркудија, Протокол о сарадњи у области професионалног усавршавања и доквалификације запослених у јавном саобраћају.

- ЈГП „Паркиг сервис“ је друго предузеће из Новог Сада које је потписало Протокол о сарадњи са Перуђом, после ЈГСП „Нови Сад“, а као резултат претходних активности градоначелника Новог Сада на успостављању сарадње са овим италијанским градом. Фирма „ЕРЏИН“ из Италије је Јавно предузеће које се бави градским превозом, послује позитивно и располаже високом технологијом и размена искустава са таквим предузећем може у значајној мери да нам помогне, поготово када је реч о европским фондовима који за сада још увек нису довољно отворени нашој земљи - – рекао је Синиша Бубњевић.

Честитајући Новосађанима Дан Града заменик градоначелника Перуђе Нил Аркаду рекао је да му је драго што се баш данас потписује овај протокол, који ће, како је оценио, побољшати услуге предузећа за грађане. Он је такође истакао да је потписник са њихове стране веома успешно јавно предузеће које се последњих годину дана увећало и превазишло оквире регије Умбрије и Перуђе.

Нови Сад, 1. фебруар 2011. године